Необходими продукти:
- 2 с.л. мед
- 1 с.л. соев сос
- 1 ч.л. ябълков оцет
- 3 скилидки чесън, смачкани
- 1 с.л. олио
- 1 с.л. масло, разтопено
- 2 свински пържоли
Начин на приготвяне:
- Смесете меда, соевия сос, оцета и чесъна в купа. В друга сложете олиото и маслото.
- Загрейте грил тиган на висока степен. Намажете пържолите със смесените вече мазнини, подправете ги със сол и черен пипер и ги запечете за 4-6 мин., като на половината от времето ги обърнете.
- Извадете месото от тигана и го намажете с маринатата, след което го върнете отново в тигана за няколко минути и го запечете от двете страни.
- Оставете пържолите да "починат" за малко, залейте ги с останалата в тигана течност и поднесете.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО