07-03-2024
02:17:28
Крали Марко (нерегистриран)
Компинацията на мед месо и чесън е добра на вкус. Но имате ли представа, каква отрова се образува, като минеш меда през огъня?
07-03-2024
12:52:21
memento (нерегистриран)
Да оставим свинското на страна. Ама защо разваляте меда? Загряването му над определена температура го прави нездравословен. Като цяло, карамелизирането е една идея по-канцерогенно отколкото трябва. Ама всеки сам си преценя. Важното да вкусно. Дръж ми бирата и ми подай хапчетата срещи високо кръвно.
НАЙ
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия