Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Филе от сьомга-1кг Морска сол- 6 суп.л-ци Захар - 2 суп. Л-ци Кориандър- 1чаена л-ка Смлян черен пипер-1каф.л-ка Дафинов лист-1/2

Филето се натрива с ъс смляните продукти.Покрива се с наситнен копър.Увива се в алуминиево фолио и се прибира на студено за 12-24чСлед това време филето е годно за консумация По желание може да се напръска с някакъв качествен алкохол

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче