
Как може да пишете, че ориз басмати се вари със ... зехтин?!? Този ориз идва от Азия, името му басмати в превод от Хинди означава "Ароматен". И къде сте виждали индийска кухня със зехнтин? Нека авторът продължава да си пие Ципуро и да слуша Мейдън, но да не се прави на разбирач по азиатска кухня, защото очевидно е пълна нула в това отношение.

Басмати се сипва във вряща вода и се вари 8 минути, почти не се бърка и след спирането на огъня не се отваря още 12 минути.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия