
26-10-2024
12:55:52
Proba1 (нерегистриран)
Захарта е прекалено много - тук пише 1 ч.ч., а в други подобни рецепти е 1 с.л. Предполагам, че това е печатна грешка, едва ли се прави толкова сладко тесто като за кекс.

02-10-2023
11:05:15
56132 (нерегистриран)
Плънката обработва ли се термично предварително. Не е указано, но за телешко месо 30 минути термична обработка си е напълно недостатъчно.

НАЙ
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия