Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Запечено халуми в еър фрайър

Поднесете го със свежа салата

2’ Подготовка
15’ Време за готвене
2 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 225 г халуми, нарязано на филийки с дебелина 6 см х 1 см
  • 1 ч. л. зехтин
  • 1 ч.л. пушен червен пипер, смес от билки или други ароматни подправки (по избор)

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте еър фрайъра на 200 градуса за 2 минути.
  2. Внимателно подсушете халумито с кухненска хартия или чиста кърпа, след което го намажете със зехтина. Подправете със сол и черен пипер и подправките по избор.
  3. Поставете халумито в кошницата на уреда и гответе 8 минути, докато започне да покафенява. Обърнете и печете още 2-5 минути, докато сиренето стане хрупкаво и златисто.
  4. Поднесете веднага със свежа салата.

Дайте оценка:

Тагове: зехтин халуми

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче