Необходими продукти:
- 4 патладжана
- 500 г настъргана моцарела
- 80 г краве сирене
- 4 домата
- Зехтин
- Сол и черен пипер
- Копър и магданоз
Купете тави за печене
Когато стане дума за печене, по-важно и от най-добрата рецепта е да имате подходящите тави, тави със скара, йенски тенджери, плочи и формички за сладкиши.
Начин на приготвяне:
- Фурната се загрява на 200 градуса.
- Патладжаните се измиват и се разрязват надлъжно на "филийки".
- Върху всяка от тях се поставят резените от един домат и се натрошава краве сиренето.
- Патладжаните се нареждат в тава върху хартия за печене. Върху тях се поръсва равномерно настърганата моцарела. Овкусяват се със сол и черен пипер, поливат се със зехтин.
- Пекат се за 20 мин.
- При сервиране се поръсват с нарязани на ситно копър и магданоз.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО