Необходими продукти:
- 50 г хлебни трохи
- Настъргана кора от 1 лимон
- 25 г настърган пармезан
- 2 с.л. наситнен магданоз
- Сол и пипер на вкус
- 4 филета от бяла риба, без кожата
- 50 г масло
- Сокът от 1 лимон
Начин на приготвяне:
- Смесете галетата с настърганата лимонова кора, пармезана, магданоза, солта и пипера.
- Подправете филетата със сол и черен пипер. Запържете ги в тиган или съд, който след това ще може да сложите във фурната, с малко олио за 2-3 мин. Обърнете ги и поръсете от подготвената предварително смес. Запечете ги във фурната на програма "грил" за 2-3 мин., като я загреете предварително.
- Накрая добавете маслото и сока от лимона.
- Сервирайте рибата с получилия се сос.
ИЗБРАНО