Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
150 г заешки черен дроб
2 с.л. зехтин
1 ч.ч. бяло вино
1 с.л. кардамон
1 с.л. царевично нишесте
сол
черен пипер на вкус

Измиваме и подсушаваме черния дроб. Загряваме зехтин в тиган и запържваме за по две минути от всяка страна дробчетата. Добавяме виното и кардамона. Намаляваме котлона и задушаваме за пет минути. Овкусяваме и вадим дробчетата от тигана.

Разбъркваме две лъжици от соса в тигана с една лъжица нишесте и добавяме към останалия сос. Бъркаме, докато се сгъсти. Прецеждаме и заливаме дробчетата с грейви соса.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче