2 с.л. зехтин
1 ч.ч. бяло вино
1 с.л. кардамон
1 с.л. царевично нишесте
сол
черен пипер на вкус
Измиваме и подсушаваме черния дроб. Загряваме зехтин в тиган и запържваме за по две минути от всяка страна дробчетата. Добавяме виното и кардамона. Намаляваме котлона и задушаваме за пет минути. Овкусяваме и вадим дробчетата от тигана.
Разбъркваме две лъжици от соса в тигана с една лъжица нишесте и добавяме към останалия сос. Бъркаме, докато се сгъсти. Прецеждаме и заливаме дробчетата с грейви соса.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО