250 г гъби
1 глава червен лук
4-5 скилидки чесън
1 с.л. доматен концентрат
2 с.л.зехтин
сол
черен
За марината:
1 с.л. соев сос
2 с.л. мед
1 с.л. балсамов оцет (тъмен)
200мл червено вино
2 с.л. зехтин
1 ч.л. кимион
Нарязваме месото на по едри парчета. Приготвяме маринатата и слагаме свинското. Държим в хладилник за една нощ. В тиган задушаваме лука, чесъна, гъбите и месото. Овкусяваме. Добавяме доматения концентрат и маринатата в тигана. Намаляваме котлона. Когато остане на мазнина и се карамелизира, ястието е готово. Сервираме месото върху гъбите, добавяме сос по избор и украсяваме.
ИЗБРАНО