Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

1 кг филе от хек, нарязано на порции

майонеза, приготвена от
прясно мляко и олио в съотношение 1:2
сол 1/2 чаена лъжичка,
1 кафена лъжичка лимонтузу
копър
горчица
1 чаена лъжичка лимонов сок на вкус

лимони с кората, нарязани на шайби

Порциите риба натриваме с майонезата и оставяме да престоят на студено 30 минути. На дъното на тавата редим парчетата лимон. Слагаме рибата в тавата за печене и печем ястието на фурна при температура 150-160 градуса-30 минути. Изключваме фурната и оставяме ястието на остатъчната температура 15 мин и сервираме

Дайте оценка:

Тагове: риба копър прясно мляко майонеза лимонов сок

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче