1 кг филе от хек, нарязано на порции
майонеза, приготвена от
прясно мляко и олио в съотношение 1:2
сол 1/2 чаена лъжичка,
1 кафена лъжичка лимонтузу
копър
горчица
1 чаена лъжичка лимонов сок на вкус
лимони с кората, нарязани на шайби
Порциите риба натриваме с майонезата и оставяме да престоят на студено 30 минути. На дъното на тавата редим парчетата лимон. Слагаме рибата в тавата за печене и печем ястието на фурна при температура 150-160 градуса-30 минути. Изключваме фурната и оставяме ястието на остатъчната температура 15 мин и сервираме
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО