Необходими продукти:
- Замразен зелен фасул, за предпочитане от типиа едамаме
- 2 с.л. соев сос
- 1 с.л. ябълков оцет
- 1 с.л. джинджифил, обелен и настърган
- 1 с.л. тахан
- 1 скилидка чесън
- Сол на вкус
- Сос "Табаско"®, на вкус
Купете тенджери
Ако обичате да готвите у дома, то знаете колко важно е да имате качествени съдове. Керамични и индукционни, чугунени, плитки и дълбоки - тук ще намерите всички видове.
Начин на приготвяне:
- Сварете замразения боб във вряща вода до омекване или според указанията на опаковката.
- Отцедете го и го прехвърлете в блендер.
- Добавете соевия сос, джинджифила, оцета, тахана и наситнената скилидка чесън. Пуснете блендера и миксирайте до еднородна консистенция.
- Оставете разядката да се охлади за час.
- Сервирайте с препечени филийки или с резени морков.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО