Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

За 5 минути: Тако със сирене, яйце и спанак

Едно здравословно есенно ястие за закуска

От Юлиян Илиев Юлиян Илиев
0’ Подготовка
5’ Време за готвене
1 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 1 с.л. зехтин
  • 1 бр. питка за тортили
  • 1 ч.ч. бейби спанак
  • 1 яйце
  • 2 с.л. натрошено краве сирене
  • Табаско

Купете тигани

За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте малък тиган на умерен огън и запечете питката за около минута на страна.
  2. Прехвърлете я в плоска чиния.
  3. Запържете спанака в тигана с няколко капки зехтин и след минута го сложете върху питката.
  4. Наредете трошеното сирене в съда в кръг с размера на едно яйце, като по средата оставете дупка.
  5. Чукнете яйцето вътре, затворете съда с капак и след 2 мин. прехвърлете внимателно върху останалите продукти в чинията. Поръсете с малко табаско.

Дайте оценка:

Тагове: зехтин яйца краве сирене тортила питки бейби спанак сос "Табаско"

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче