Необходими продукти:
- 1 бр. пилешки гърди без кожа
- 2 ч.л зехтин
- 1 препълнена ч.л. пушен червен пипер
За салата:
- ½ малко авокадо, нарязано
- 1 ч. л. червен винен оцет
- 1 супена лъжица плосък лист магданоз, наситнен
- Шепа чери домати, разполовени
- половин малка глава червен лук, нарязан на ситно
- Зехтин
Необходими продукти:
- Загрейте грил тиган на средна степен. Натрийте пилето навсякъде с 1 ч. л. зехтин и червен пипер.
- Изпечете го за 4-5 минути от всяка страна, докато леко покафенее и се сготви отвътре.
- Смесете съставките за салатата, подправете със сол, лимон и зехтин.
- Нарежете на дебели филийки пилето и сервирайте със салата.
ИЗБРАНО