Необходими продукти:
крем фреш
пушена сьомга
черен пипер
сол
настъргано индийско орехче
стрък зелен лук
копър
1 яйце
Начин на приготвяне:
Крем фрешът се подправя с подправките, копъра, сьомгата, накъсана на ситно, лука и се разбърква добре.
Намасляваме формичките, слагаме лъжица крем фреш, чукваме яйцето и отгоре слагаме втора лъжица от крема. Пече се в загрята на 180 градуса фурна на водна баня за 15 мин. Сервира се топло.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО