4 шепи свеж бейби спанак 150 гр. Диня 7 броя сини сливи 30 гр.орехи, нарязани 4 с.л мед 30гр. Сварена киноа 2с.л. олио от гроздови семки Хималайска сол щипка по желание Сирене по желание
• Листенцата бейби спанак се измиват и отцеждат. Подреждат се на дъното на салатената чиния. Напръсква се с олиото от гроздови семки. Сол по желание и вкус. • Върху спанака в центъра се поставя динята, нарязана на кубченца. А отстрани се подреждат сливите, нарязани на половинки. • Сливите се намазват с мед и върху тях се поставят орехите. Като върху орехите също може да се добави мед. • Накрая салатата се поръсва с киноата. Любителите на синьо сирене биха могли да добавят малко към салатата.
ИЗБРАНО