1/2 ч.ч.ориз
3 дафинови листа
черен пипер на зърна
мащерка
кимион
сол на вкус
1 с.л. зехтин
Нарязваме филето под ъгъл 45 градуса. Варим около 25 минути на средно силен котлон с дафиновите листа и зърната черен пипер. Сваляме от котлона и овкусяваме филетата с мащерка, кимион и сол. Ориза приготвяме с водата три към едно, лъжица зехтин, сол на вкус. Овкусяваме. Сервираме по три филета върху канапе от ориз.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО