Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
толстолоб-1.5 кг (без глава и опашка) олио-3 с л бяло вино-100мил лимони - 1 бр. магданоз целина - листа сол черен пипер За салатата фенел -500 гр моркови -200гр лимонов сок - 3 - 4 с.л. олио-1 с л сол

Направете разрези по рибата и я сложете в тава върху голямо парче хартия за печене. Овкусете със сол, черен пипер и лимонов сок.Полейте толстолоба с олиото и виното. Завийте хубаво рибата и печете на 200 градуса за 30-40 мин. В това време почистете морковите и фенела и ги нарежете на тънко. Направете дресинг от лимоновия сок и олиото Посолете салатата и разбъркайте добре Сервирайте като филетирате рибата полейте с получилия се при печенето сос и гарнирайте със салатата.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче