Необходими продукти:
- 450 г телешко филе (стек)
- 1/2 ч.ч. орехи
- 100 г козе сирене
- Зехтин
- 300 г бейби спанак
- Сол и черен пипер
- Ябълков оцет
- 1 люта чушка, на ситно
Купете купи и чинии
Придайте стил и уют на дома си с богата палитра от красиво изработени купи и чинии. С тях ще направите и процеса на готвене едно доста по-приятно изживяване..
Начин на приготвяне:
Загрейте добре грил тиган или скара за печене на месо и изпечете телешкото, като преди това го нарежите на тънки лентички. Поръсете го с черен пипер и сол на всяко обръщане. Поръсете с няколко капки оцет.
В голяма купа смесете измития бейби спанак с малко зехтин, ябълков оцет, сол и черен пипер. Поръсете с натрошените орехи, наситнената люта чушка и козе сиренето. Разбркайте.
Разпределете салатата в няколко чинии и сервирайте всяка порция като отгоре й сложите по няколко парчета от грилованото телешко.
ИЗБРАНО