Необходими продукти:
- 2 питки за тортила
- 300 г ягоди
- 3-4 ягоди, за украса
- Листа от пресен босилек, наситнени
- 1/2 ч.л. сол
- 1 ч.л. зехтин
- 1/2 ч.л. черен пипер
- 1/4 ч.л. кимион
- 300 г извара
Начин на приготвяне:
- Почистете ягодите и ги нарежете на ситно.
- Наситнете листата от босилек.
- Смесете изварата, ягодите и босилека със зехтина, солта, черния пипер и кимиона.
- Претоплете питките на грил тиган или във фурната, както е указано на опаковката.
- Сложете ги на плота и разпределете по равни части от сместа с извара и ягоди.
- Завийте питките на руло.
- Срежете всяка тортила през средата и сревирайте с украса от ягоди.