Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
сьомга 80 до 100 гр. краставица 100 гр. нори 2 листа , филаделфия, ориз - бял с цели зрънца - 2 чаши ( по желание може плънката да е безместна, вегетарианска ... от : краставица+кашкавал, киви, домат + пушено сирене и др.

Първо сварете ориза, вземете 1 лист от нори листата и го поставете с лъскавата страна надолу върху рогозка за суши или върху по твърдо парче плат. Разстелете внимателно готовият топъл ориз до 3/4 на листа, намажете с филаделфия по цялото протежение на ориза, след което поставете половината от сьомгата разстлана на ивица ( или друг пълнеж ) Поставете до сьомгата нарязана на тънки ивички краставица. Завийте сушито като леко притискате, за да стане стегнато. След като навиете целият лист нарязваме рулото на приблизително 8 части. Останалите продукти се приготвят по същия начин. Аранжирайте с уасаби и маринован джинджифил и сервирайте със соев сос. ДОБЪР АПЕТИТ !

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче