За 5 порции:
2 шепи копривени връхчета
2 шепи спанак
1 праз лук
4 скилидки чесън
200 г печурки
4-5 резенчета сушена манатарка
5 с. л зехтин
1,5 литра вода,
1 връзка магданоз
1 връзка зелен лук
сол
черен пипер
Задушаваме в мазнината лука, чесъна, листните зеленчуци и гъбите за 10 минути. Добавяме водата и оставяме да ври още 20 на минути. Овкусяваме със сол, пипер, наситнения зелен лук и магданоз преди сервиране.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО