Необходими продукти:
- 4 свински пържоли
- ½ супена лъжица слънчогледово олио
- ½ чаена лъжичка сушен риган
- ½ ч. л. червен пипер
- ½ чаена лъжичка горчица на прах
- ½ чаена лъжичка лук на прах
- 25 г пармезан, ситно настърган
Начин на приготвяне:
- Загрейте еърфрайъра до 190С. Сложете свинските пържоли в купа, намажете ги с олио и ги натрийте.
- Смесете ригана, червения пипер, горчицата на прах, лука на прах и пармезана с ½ чаена лъжичка сол и ½ чаена лъжичка прясно смлян черен пипер.
- Поръсете сместа върху пържолите, като се уверите, че са покрити добре с нея.
- Поставете месото в кошницата на фритюрника и гответе за 5 минути. Обърнете, след това гответе още 5-8 минути, до готовност.
- Сервирайте с гриловани зеленчуци, печени картофи или салата.
ИЗБРАНО