Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Сочни свински пържоли в еърфрайър

Сервирайте с гриловани зеленчуци, печени картофи или салата

5’ Подготовка
12’ Време за готвене
4 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 4 свински пържоли
  • ½ супена лъжица слънчогледово олио
  • ½ чаена лъжичка сушен риган
  • ½ ч. л. червен пипер
  • ½ чаена лъжичка горчица на прах
  • ½ чаена лъжичка лук на прах
  • 25 г пармезан, ситно настърган

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте еърфрайъра до 190С. Сложете свинските пържоли в купа, намажете ги с олио и ги натрийте.
  2. Смесете ригана, червения пипер, горчицата на прах, лука на прах и пармезана с ½ чаена лъжичка сол и ½ чаена лъжичка прясно смлян черен пипер.
  3. Поръсете сместа върху пържолите, като се уверите, че са покрити добре с нея.
  4. Поставете месото в кошницата на фритюрника и гответе за 5 минути. Обърнете, след това гответе още 5-8 минути, до готовност.
  5. Сервирайте с гриловани зеленчуци, печени картофи или салата.

Дайте оценка:

Тагове: червен пипер горчица на прах олио лук свинско риган пармезан

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче