Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Сочни пилешки гърди в еърфрайър

Поднесете ги с гарнитура от ориз, зеленчуци или салата

5’ Подготовка
20’ Време за готвене
4 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 4 пилешки гърди
  • ½ супена лъжица олио
  • 1 ч.л. сол
  • 1 ½ чаена лъжичка чесън на гранули
  • 1 ч. л. пушен сладък пипер
  • 2 ч.л. микс от билки
  • ½ ч.л. черен пипер
  • задушен ориз или друга гарнитура по избор

Начин на приготвяне:

  1. Намажете пилето с олиото и оставете настрана. В купа смесете солта, чесъна, червения пипер и микса от билки с черен пипер на вкус, след което разпръснете върху чиния.
  2. Оваляйте всяка намаслена пилешка гърда в подправката и поставете в кошницата на уреда.
  3. Печете на 180 градуса за 18-20 минути, като обърнете след 10 минути.
  4. Сервирайте с ориз, зеленчуци или салата.

Дайте оценка:

Тагове: черен пипер олио пилешко пушен червен пипер ориз чесън на прах

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче