Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Скариди - 400 г
Синьо сирене - 100 г
Масло - 50 г
Зехтин - 2 суп.лъж.
Пресен чесън - 1 връзка
Сол на вкус
Лимон
Черен пипер

Замразените скариди се слагат 6 мин. в съд за готвене на пара и в микровълновата печка. На котлона в тиган се слага зехтинът и маслото и след като маслото се разтопи, се добавят скаридите. Те трябва да се посолят и зачервят от двете страни. Поднасят се със синьото сирене, чесънът, нарязан на много ситно и лимона.

Дайте оценка:

Тагове: зехтин краве масло лимон скариди пресен чесън синьо сирене

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче