7-8 ябълки
150 г захар
100 г орехи
канела
пудра захар
масло
Рендосайте ябълките в дълбок съд. Без да изстисквате сока от тях, добавете захарта, канелата и смелените орехи и разбъркайте всичко. След това сложете една кора и отгоре сложете от ябълките, като покриете добре. Сложете и няколко парченца масло. Завийте кората, но не като за баница, а два пъти по-широко.
Направете още няколко кори, докато имате смес. Накрая ги сложете в тава, отгоре сложете масло, продупчете с нож на няколко места и изпечете на предварително загрята на 200 градуса фурна, докато порозовее отгоре.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО