Необходими продукти:
- 80 г кладници
- 1 червена чушка камба
- 1 зелена чушка камба
- 1 сурова телешка наденичка
- 1/2 домат
- 1 малка глава лук
- 50 г боб от консерва
- 3 ч.л. салца (наситнени домати с магданоз, зехтин и подправки)
- 1/2 с.л. олио
- 2 ч.л. терияки
- Питкa лаваш
- Сол
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- Наденичката се изпича на скара и се нарязва на едро.
- Камбите, лукът и гъбите се нарязват и се запържват на загрят тиган с малко олио. Посоляват се и се овкусяват със сос "Терияки".
- Добавят се отцеденият и измит боб, наденицата, както и салцата.
- Всичко се разбърква и готовата плънка се разпределя в лаваша. Отгоре се слагат резени домат и колелца кромид лук. Питкaтa се завива и се запича на скара или грил тиган от всички страни до получаването на златист цвят.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО