Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Салатен дресинг по гръцки

Внесете разнообразен вкус на суровите зеленчуци

2’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
1 Трудност

Необходими продукти за около 250 мл:

  • 8 супени лъжици екстра върджин зехтин
  • 6 супени лъжици червен винен оцет
  • ½ лимон, изцеден
  • 1 голяма скилидка чесън, смачкана
  • ¾ ч.л. сушен риган
  • ½ чаена лъжичка дижонска горчица (по желание)

Начин на приготвяне:

  1. Комбинирайте всички съставки в малка купа, подправете добре и разбийте, за да се смесят. Можете също така да сложите продуктите в буркан, да завиете капачката и да разклатите добре.
  2. Дресингът ще остане свеж за 5 дни, ако го съхранява в херметически затворен контейнер в хладилника.

Купете аксесоари за приготвяне и сервиране на храна

 

Дайте оценка:

Тагове: зехтин чесън горчица винен оцет риган лимон