Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Салата от ряпа и морков

От Татяна Ковачева Татяна Ковачева
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

Бяла ряпа - 300 г
Моркови - 300 г
Олио (зехтин) - 2 суп. лъж.
Оцет (лимонов сок) - 1 суп. лъж.
Сол - на вкус

Тази салата много често я пренебрегваме. Аз искам отново да напомня за нея, тъй като тя има изключителни диетични и хранителни качества. Начинът на приготвяне е елементарен. Почистените ряпа и моркови се настъргват, добавят се подправките и се поднася според въображението на всяка домакиня.

Дайте оценка:

Тагове: олио моркови оцет лимонов сок ряпа

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче