400 г пилешко филе
300 г бекон
400 г гъби
2-3 глави лук
2 червени чушки
2 зелени чушки
200 мл доматен сок
2 ч.ч. замразени зеленчуци
пържени картофи
1 с.л. универсална зеленчукова подправка
1 к.ч. олио
сол
черен пипер
5-6 с.л. соев сос
копър
магданоз
целина
В студения сач изсипваме олиото. Нареждаме пилешките жулиени и нарязания лук на шайби. Поставяме в студена фурна и включваме на 180-200 градуса. Печем, докато месото стане готово.
Изваждаме в дълбок съд и в сача поставяме бекона и гъбите. Като станат готови и тях слагаме в дълбокия съд. Ред е на зеленчуците. След като и те са готови, ги изсипваме в дълбокия съд, прибавяме изпържените картофи, доматите, соевия сос и всички подправки. Объркваме добре и изсипваме в сача. Връщаме го за 15-20 минути във фурната.
Вече готовия сач поставяме на стойката за сервиране. По желание се настъргва отгоре кашкавал.
400 г пилешко филе
300 г бекон
400 г гъби
2-3 глави лук
2 червени чушки
2 зелени чушки
200 мл доматен сок
2 ч.ч. замразени зеленчуци
пържени картофи
1 с.л. универсална зеленчукова подправка
1 к.ч. олио
сол
черен пипер
5-6 с.л. соев сос
копър
магданоз
целина
В студения сач изсипваме олиото. Нареждаме пилешките жулиени и нарязания лук на шайби. Поставяме в студена фурна и включваме на 180-200 градуса. Печем, докато месото стане готово.
Изваждаме в дълбок съд и в сача поставяме бекона и гъбите. Като станат готови и тях слагаме в дълбокия съд. Ред е на зеленчуците. След като и те са готови, ги изсипваме в дълбокия съд, прибавяме изпържените картофи, доматите, соевия сос и всички подправки. Объркваме добре и изсипваме в сача. Връщаме го за 15-20 минути във фурната.
Вече готовия сач поставяме на стойката за сервиране. По желание се настъргва отгоре кашкавал.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност