Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Рулца от свинско месо и козе сирене

От Tatyana Mihova Tatyana Mihova
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

3-4 свински шницела
100 гр. козе сирене
7-8 сушени домата
1 суха червена чушка
1 скилидка чесън

Свинските шницели се измиват и подсушават. Сиренето се натрошава едро, сушените чушка и домати се накисват във вряла вода, след това нарязват на ситни кубчета, скилидката чесън се пресова, магданозът се наситнява и той. Всички дребосъци (включително сиренето) се смесват в купа и се разбъркват с крем сиренето. Овкусяват се с черен пипер. Тази смес се разстила върху шницелите (натрити с малко сол), които се навиват на руло и захващат здраво с клечка или дебел конец. Всяко руло се намазва със зехтин. Подреждат се в намаслена тава и се слагат да се пекат с мъничко водичка в добавка. От време на време се поливат със сос.

Дайте оценка:

Тагове: чесън домати свинско червени чушки козе сирене

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче