275 г бутер тесто
100 г шунка, нарязана на тънки резени
100 г кашкавал на тънки резени
1 яйце за намазване
Фурната се загрява 200 градуса. Бутер тестото се разстила и върху него се подреждат резени шунка и по желание върху тях кашкавал. Навива се на стегнато руло, което се намазва с разбито яйце. Режат се кръгчета, дебели по-малко от 1 см. Подреждат се с отрязаната част нагоре в тава, застлана с хартия за печене. Намазват се с разбито яйце и се пекат в горещата фурна за 8-12 минути.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО