1 ч.ч. брашно
500 г гъсто кисело мляко
3 яйца
1 връзка копър
1 скилидка чесън
сол
олио
Измийте и нарежете тиквичките на тънки резени и всеки потопете в брашното, смесено с 1 ч.л. сол. Подредете тиквичките в тава като ги застъпвате и оставете в хладилник поне за 30 мин. След това ги изпържете в олиото. Пригответе млечния сос от киселото мляко, 1/2 връзка копър, пресования чесън и сол. Подредете изпържените тиквички в подходяща чиния, залейте със соса и украсете със сварените яйца и останалия копър.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО