Пълнеж: 1/3 ч.ч. булгур
1/2 ч.ч. леща
240 г червен боб (1 консерва)
240 г сварен нахут (половин буркан от консервирания)
2 глави кромид лук
100 мл олио
сол
червен и черен пипер на вкус /сигурно ноли и други подправки/.
Булгурът и лещата може да се врътнат за по 5 минути в микровълновата с вода, за да не са съвсем сурови. Запържват се само лукът и червения пипер и всичко се смесва. Внимавайте със солта, защото бобовите не поемат сол.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО