Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Филе от риба минтай
масло
олио
сол и черен пипер на вкус,култивирани печурки, чесън, лимонова кора,

В маслото обръщаме гъбките които се поръсват с черен пипер, сол но умерено, пасиран чесън, нарязан магданоз/по желание/.Фолиото намазваме с малко олио, поръсваме сол и черен пипер.Сипваме от гъбите и слагаме рибното филе и увиваме плътно като пакетче.Пускаме във вода която изпуска мехурчета по дъното.Не бива да ври.Пакетчето обръщаме един път за около 40мин..След това изваждаме от водата и махаме фолиото.Пържим в маслото до готовност

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче