масло
олио
сол и черен пипер на вкус,култивирани печурки, чесън, лимонова кора,
В маслото обръщаме гъбките които се поръсват с черен пипер, сол но умерено, пасиран чесън, нарязан магданоз/по желание/.Фолиото намазваме с малко олио, поръсваме сол и черен пипер.Сипваме от гъбите и слагаме рибното филе и увиваме плътно като пакетче.Пускаме във вода която изпуска мехурчета по дъното.Не бива да ври.Пакетчето обръщаме един път за около 40мин..След това изваждаме от водата и махаме фолиото.Пържим в маслото до готовност
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО