ЗА 12 БРОЯ:
6 ЛИСТА КОРИ ЗА БАНИЦА,
100 ГР. ШОКОЛАД,
ОКОЛО 50-60 ГР МАСЛО
ЗА КРЕМА:
3 ЖЪЛТЪКА,
200 МЛ ПРЯСНО МЛЯКО,
5-6 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ЗАХАР,
4 РАВНИ СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ БРАШНО,
1 ВАНИЛИЯ,
50 ГР. СМЕТАНА (КОЯТО СЕ РАЗБИВА СПОРЕД УКАЗАНИЯТА НА ОПАКОВКАТА),
ПЛОДОВЕ ЗА ГАРНИТУРА (В СЛУЧАЯ МАЛИНИ И ГРОЗДЕ)
НАРЕЖЕТЕ КОРИТЕ НА КВАДРАТИ С ГОЛЕМИНА ОТ 12 СМ. ВЗЕМЕТЕ ТАВИЧКА ЗА МЪФИНИ И НАМАЖЕТЕ С РАЗТОПЕНО МАСЛО ВСЯКО ЕДНО ДЪНО. СЛОЖЕТЕ ПО ЕДНО КВАДРАТЧЕ, НАМАЖЕТЕ ОТНОВО С РАЗТОПЕНО МАСЛО И ПОДГЪНЕТЕ КРАИЩАТА ИМ НАВЪТРЕ. СЛОЖЕТЕ ВТОРО КВАДРАТЧЕ, НАМАЖЕТЕ И ОТНОВО ПОДГЪНЕТЕ КРАИЩАТА НАВЪТРЕ. ПО СЪЩИЯ НАЧИН СЛОЖЕТЕ ТРЕТО КВАДРАТЧЕ.
ИЗПЕЧЕТЕ КОШНИЧКИТЕ НА 170-180 ГРАДУСА ДО БЛЕДО КАФЯВ ЦВЯТ.
ОСТАВЕТЕ КОШНИЧКИТЕ ДА СЕ ОХЛАДЯТ НАПЪЛНО. НАМАЖЕТЕ ОТВЪТРЕ КОШНИЧКИТЕ С РАЗТОПЕН ШОКОЛАД И ГИ ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИКА ДА СЕ ВТВЪРДИ ШОКОЛАДА. ПО ТОЗИ НАЧИН ШОКОЛАДЪТ ЩЕ ИЗОЛИРА КОШНИЧКИТЕ ОТ ВЛАГАТА НА КРЕМА И ТЕ ЩЕ ОСТАНАТ ХРУПКАВИ.
ПРИГОТВЕТЕ ГЪСТ КРЕМ ОТ МЛЯКОТО, ЖЪЛТЪЦИТЕ, ЗАХАРТА И БРАШНОТО. АРОМАТИЗИРАЙТЕ С ВАНИЛИЯТА И ОСТАВЕТЕ ДА СЕ ОХЛАДИ. СЛЕД ТОВА ГО СМЕСЕТЕ С РАЗБИТАТА СМЕТАНА.
НАПЪЛНЕТЕ КОШНИЧКИТЕ С ГОТОВИЯ КРЕМ И ГАРНИРАЙТЕ С ПРЕСНИ ПЛОДОВЕ ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.