0,500 грама пилешки гърди,
0,500 грама патладжан,
0,200 грама овче сирене,
0,200 грама кашкавал,
черен пипер,
1 пак. масло,
соев сос,
майорана,
сол
Нарязваме пилешкото месо на жулиени и го объркваме със сухите подправки и соевия сос. Слагаме в тигана една бучка чисто масло и запържваме пилешкото месо. В друг съд си сваряване патладжан, след което пасираме с преса за картофи и объркване с бучка чисто масло.Смесваме с овче сирене. В чиния нареждаме канапето от патладжан, върху него слагаме запърженото вече пилешко месо и отгоре настъргваме кашкавала :)))
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО