Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Пилешки жулиени върху канапе от патладжан

От Мария Борисова Мария Борисова
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

0,500 грама пилешки гърди,
0,500 грама патладжан,
0,200 грама овче сирене,
0,200 грама кашкавал,
черен пипер,
1 пак. масло,
соев сос,
майорана,
сол


Нарязваме пилешкото месо на жулиени и го объркваме със сухите подправки и соевия сос. Слагаме в тигана една бучка чисто масло и запържваме пилешкото месо. В друг съд си сваряване патладжан, след което пасираме с преса за картофи и объркване с бучка чисто масло.Смесваме с овче сирене. В чиния нареждаме канапето от патладжан, върху него слагаме запърженото вече пилешко месо и отгоре настъргваме кашкавала :)))

Дайте оценка:

Тагове: краве масло морска сол черен пипер пилешки бульон патладжан соев сос кашкавал сирене овче сирене

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче