1 краставица
1-2 моркова
1 малка консерва кълнове (аз използвах бобени)
3-4 скилидки чесън
1 пакетче подлютени фъстъци
соев сос
лют пипер
оцет
зехтин
С помощта на белачка за картофи морковът и краставицата се режат на дълги ленти и към тях се добавят кълновете и фъстъците.
Салатата се залива със смес от соевия сос, лютия пипер, пресования чесън, зехтина и оцета
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО