Необходими продукти:
- 250 г аспержи
- 100 г прошуто
- 3 яйца
- зехтин
- черен пипер
- червен пипер
- риган
- сос
Начин на приготвяне:
- Аспержите се измиват, отрязват се отдолу около 2 см и внимателно се обелват, ако имат нужда.
- Навиват се с прошуто.
- Нареждат се в тавичка, застлана с хартия за печене. Поливат се със зехтин, поръсват се със сол, червен, черен пипер и риган.
- Пекат се на 220 градуса в предварително загрята фурна 10 мин.
- Изваждат се и се чукват яйцата върху тях. Връщат се във фурната за още 5-6 минути.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО