Приготвяне на плънката за картофите:Нарязваме на ситно червения лук гъбите бекона и шунката добавяме сол и черен пипер по вкус,запържват се до лек златист цвят в зехтин и се отделят настрани до изчакването на картофите. 1).Предварително загряваме фурната за печене до 400 фаренхейт или 200 целзиус.2). Измиват се картофите след това се подсушават и остават с кората за печене. 3).Надупчете картофите с нож или вилица от всички страни но не твърде дълбоко. 4). В загрятата фурна печем картофите като на интервал от време ги обръщаме до постигане на златист цвят на кората. 5).Следва проверка на картофите дали са достатъчно омекнали от вътре за целта проверяваме с нож дали са омекнали 6). Следва едната част на картофа-ите да се направи прорез като се внимава да се запази структората на картофа 7). Дълбаем внимателно картофа-ите с лъжица и запазвяме вътрешността. 8). Втрешността на картофите се миксират с барбекю сос на вкус връщат се обратно по издълбаните картофи и на всеки картоф се рапределя част от готовата плънка печем още около 5 мин на 180 градуса по целзиус 9).Добавяне настъргания кашкавал микс + моцарела печем още около 3 мин да се разтопи кашкавалът. 10). Бон Апети
ИЗБРАНО