Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Пъстра картофена салата в кашкавалена кошница

От [email protected] mariq_kalaidjieva@abv.bg
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

6-7 картофа
3-4 моркова
2 червени чушки
1 кутия царевица
връзка зелен лук
рукола (около 2 шепи)
1 с.л. олио от гроздови семки
20-30 г кашкавал
1 ч.л. царевично нишесте
хималайска сол

Картофите и морковите се сваряват и се нарязват на дребно. Добавят се царевицата, чушката (печена или сурова), лук, рукола, малко сол и олио. Кашкавалът се настъргва и се смесва с нишестето. Слага се върху тиган с незалепващо покритие да се разтопи и веднага се обръща върху дъно на малка чаша да изстине.

Посоченото количество кашкавал и нишесте в продуктите е само за един брой кошница.

Дайте оценка:

Тагове: рукола олио моркови картофи червени чушки хималайска сол кашкавал царевично нишесте зелен лук царевица

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче