1 чаена чаша брашно, 1 лимон, 1 чаена чаша олио, 12 броя пъстърва, сол на вкус
Почистваме и измиваме хубаво рибата. Посоляваме и от двете страни. Овалваме хубаво в брашно и пържим в тиган с горещо олио.
Сервираме с гарнитура по желание, задължително с лимон.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО