рикота - 300 гр
настърган кашкавал - 100 гр
нарязани маслини - 50 г
каперси - 50 гр
зехтин - 15 мл
яйце - 1 бр.
пълнозърнесто брашно - 15 гр
див лук
копър
сол
черен пипер
брашно за овалване на готовите рулца
За панировката:
яйца - 2 бр.
брашно - 15 гр
овесени трици - 15 гр
сол
черен пипер
Продуктите се разбъркват добре и се оформят малки рулца. Овалват се в брашно и се поставят на хладно за 1 нощ.
Панират се с разбитите яйца, брашно, овесени трици, сол и черен пипер. Пържат се до златисто, а излишната мазнина се отстранява върху кухненска хартия.
Рулцата се украсяват с каперси и цвят от див лук.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО