1 пълнозърнеста франзела със семена
песто (най-добре домашно приготвено)
2 домата
зехтин
сурово тиквено семе
пресен босилек
Франзелата се нарязва на филийки и се намазва тънко и от двете страни с песто. След това се запичат и двете страни. Върху тях се подреждат доматчета, нарязани на ситно.
Поръсват се с тиквено семе, малко зехтин и пресен босилек.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО