Необходими продукти:
- 20 големи кралски печурки
- 1 голяма връзка магданоз
- 2 с.л. филирани бадеми
- 2 с.л. разноцветен сусам
- 2 с.л. сурово тиквено семе
- 1 с.л. кокосово масло
- 1 ч.л. лют едро смлян пипер
- 1/2 ч.л. калиева сол
За украса:
- балсамова редукция
- сусам
- кубчета мариновано цвекло
- стръкове мащерка
Начин на приготвяне:
- Задушаваме гъбите на пара за 2-3 минути.
- Магданозът, нарязан на ситно, се обърква добре с ядките, семената, подправките и кокосовото масло.
- Махаме пънчетата и пълним топлите гъби със сместа, декорираме с балсамова редукция, сусам, стрък мащерка.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО