Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
свински врат
прясна сланина
месо от свободни кокошки за суджука

Сланината я осолявам във пластмасова кофа, ред сол, ред сланинина, с кожата нагоре. Завършвам със сол и затварям с капака. Свинският врат го осолявам със сол 100 гр. на кг. месо за 24 часа. Измивам, подсушавам и пиперосвам с пикантен пуше пипер. Суджукът от свободни кокошки е в съотношение 2кг. кокоше месо 3 кг. 100% свинска кайма. Овкусявам с подправки по вкус, добавям малко селитра ило захар и оставям за 24 часа да отлежи. Пълня в черва и суша за 10-тина дни. Целият пиниз е да нарежеш от всичките мезета на истинска орехова дъска и да изпиеш един бакър вино с приятели! Наздраве!

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче