Необходими продукти:
- 3 с.л. сусамово олио
- 350 г свинско месо, нарязано на тънки ивици
- 350 г яйчени нудли
- Джинджифил с големината на палец, обелен и нарязан
- 3 скилидки чесън
- 320 г замразен зеленчуков микс по избор(може да включва чушки, зелен боб, моркови, мини царевица)
- 4 с.л. светъл соев сос
- 2 ч.л. царевично брашно
- 4 с.л. сладък чили сос
Начин на приготвяне:
- Загрейте мазнината в уок или по-дълбок тиган. Сложете свинското и гответе, докато придобие златист загар.
- Накиснете нудлите в гореща вода и ги оставете настрани за 5-10 мин.
- Прибавете джинджифила, чесъна и зеленчуците в тигана и ги запържете за три минути.
- Смесете 1 с.л. соев сос с царевичното брашно, за да направите паста. Сложете останалия соев сос, чили соса и 2 с.л. вода.
- Отцедете нудлите и ги прибавете в тигана при зеленчуците заедно със соса.
- Гответе, докато нудлите попият добре соса.
- Сервирайте ястието топло.
ИЗБРАНО