Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Най-лесният сос за паста - сос маринара

Приготвя се буквално за 20 минути

5’ Подготовка
22’ Време за готвене
4 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 2 супени лъжици зехтин
  • 1 глава лук, нарязана на ситно
  • 1 скилидка чесън, настъргана или смачкана
  • 1 ч. л. сух риган
  • 400 г консерва нарязани домати
  • варена паста, за сервиране

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте олиото в тигана и запържете лука, докато омекне, около 8-10 минути.
  2. Сложете чесъна и ригана и задушете още 1-2 минути, докато се появи аромат, след това добавете доматите и подправете на сол.
  3. Гответе внимателно за 10 минути.
  4. Сервирайте с прясно сварена паста.

Дайте оценка:

Тагове: зехтин чесън лук домати риган паста

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче