Необходими продукти:
- 4 с.л. конфитюр от кайсии
- 3 с.л. майонеза
- 1 с.л. дижонска горчица
- 1 с.л. оризов оцет
Начин на приготвяне:
- Смесете всички продукти в купа и ги пасирайте или разбъркайте много добре.
- Загрейте фурната на 200 градуса.
- Намажете пилешкото месо с получения сос и печете до готовност. Сосът е най-добър за птиче месо с кожа - бутчета, крилца, както и цяло пиле или пуйка.
Купете тави за печене
Когато стане дума за печене, по-важно и от най-добрата рецепта е да имате подходящите тави, тави със скара, йенски тенджери, плочи и формички за сладкиши.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО