Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Мус от сьомгова пъстърва

От Христо Христов Христо Христов
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

печена сьомгова пъстърва
зелени маслини
чесън
пресен копър
черен пипер
цедено мляко
зехтин екстра върджин
сок от лайм

Слагаме всички съставки блендер и разбиваме, като в пастета трябва да се усещат частици от рибата. Сервираме с препечен хляб.

Дайте оценка:

Тагове: риба зехтин чесън черен пипер пресен копър цедено кисело мляко маслини лайм

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче